Muzieklessen


Bij Desalniettemin bied ik volgende muzieklessen aan:

Piano

Ik geef pianolessen aan alle leeftijden (vanaf 8 jaar), van beginners tot ver gevorderden. Er wordt steeds gewerkt volgens je eigen ritme en individuele noden. 
Bach, Beethoven, Chopin of liever Einaudi , Yiruma of hedendaagse popsongs... alles is mogelijk en verloopt steeds in overleg met jou.

 

Volgt je kind les in basisschool De Parel? Hier vind je meer info.

Orgel

Ook voor orgellessen kan je bij mij terecht. Bij orgel bespeel je niet enkel 1 of meerdere klavieren, maar hebben ook je voeten heel wat werk.

Met het orgel bespeel je een heus eenmansorkest, van piano tot tutti. We putten uit een rijke geschiedenis aan muzikale stukken, van Barok tot Romantiek tot hedendaagse composities geschreven voor dit majestueuze instrument.


Notenleer

Tijdens de instrumentlessen wordt notenleer bijgebracht waar nodig en groei je tegelijkertijd theoretisch en technisch. Je hoeft dus geen aparte lessen notenleer te volgen.
Fris je toch graag je theoretische kennis op? Ik kan je ook regelmatig of af en toe een les individuele notenleer, muziekgeschiedenis of harmonie/schriftuur aanbieden.

 

Begeleidingspraktijk / Praktische harmonie

Heb je altijd al een keer een zangeres, groepje of koor willen begeleiden maar raak je steeds in de knoop met de akkoorden? Vind je het moeilijk om samen te blijven of hoe verzin je zelf een leuke intro? Ik leer je graag meer over begeleidingspraktijk, op piano of orgel.

Praktisch

Een muziekles duurt een half uur en is steeds individueel.

Prijs: 150 euro voor de eerste 10 lessen, nadien 140 euro per 10 lessen (+- 30 lessen per schooljaar).

Locatie: Regio Mechelen en Bonheiden

Wanneer: je komt steeds langs op een vast moment in de week wanneer het voor jou past. Neem zeker contact op om naar beschikbare momenten te informeren.

 

Extra info:

In overleg kan je ook tijdens de schoolvakanties les blijven volgen.

Bij tijdige verwittiging (24 uur op voorhand) schuift je lessenreeks gewoon een week op en hoef je voor deze les dus niet te betalen. 

Later in het (school)jaar kan het dat ik niet onmiddellijk een plekje voor je heb, maar ik kan je dan steeds contacteren wanneer er opnieuw plaats is.