Desalniettemin


 

Je kan bij mij terecht voor individuele en aan jouw noden aangepaste muzieklessen.
Deze muzieklessen zijn er voor alle leeftijden.

Mensen die op zoek zijn naar muzieklessen in combinatie met de nodige notenleer, maar niet de tijdsinvestering kunnen maken om op een extra moment notenleer te volgen, kunnen bij mij terecht.

 

Desalniettemin werd opgericht door Tom Van Der Plas. Ik stel me hieronder graag aan je voor.

 

Zie ook: www.tomvanderplas.be


Tom Van Der Plas

Organist, pianist, dirigent

Ik studeerde piano aan het koninklijk conservatorium van Antwerpen en studeerde af als organist aan het koninklijk conservatorium van Luik. 

 

Ik ben vaste organist bij de Anglicaanse kerk St Boniface in Antwerpen en de Sint Janskerk in Mechelen.


Als  dirigent en begeleider ben ik actief bij het kinder- en jongerenkoor Lyric Music in Bonheiden en ik dirigeer eveneens het Koninklijk Familiakoor in Elsdonk en Cantus Amici in Mechelen. Verder begeleid ik de kinder-en jeugdafdelingen van het OLV-koor in Mechelen achter de piano of het orgel.

 

Van 2008 tot 2015 gaf ik lessen notenleer en piano bij jeugdmuziekatelier Dijkstein in Sint-Katelijne-Waver.

Sinds 2015 geef ik individuele muzieklessen piano en orgel onder de noemer Desalniettemin. Ik was van 2020 tot 2022 orgelleraar aan de Academie van Antwerpen-Berchem. Tegenwoordig kan je me echter terugvinden in de orgelklas van het Stedelijk Conservatorium van Mechelen.

 

Op regelmatige basis doe ik mee aan optredens en (orgel-) concerten.

 

Je kan me ook steeds vragen voor de verzorging van je muziek op piano of orgel tijdens je huwelijksviering of bij andere concerten en evenementen.